Jeg er certificeret Coach og har specialiseret mig inden for stress og personanalyse

Du er eksperten i dit eget liv og arbejde. Jeg tror på at du er kreativ, ressourcefuld og hel. Med det udgangspunkt, vil jeg med mange års indsigt, samt forskningsbaserede og gennemprøvede teorier og værktøjer, støtte dig i at

  • Leve et stressfrit liv
  • Finde ud af hvad du er bedst til
  • Gå på selvopdagelse
  • Finde løsninger og handle på dem

Mine certificeringer

Talenttest TT38 (certifikat)

Komplet forståelse for TT38 Talenttesten og brug i praksis i forbindelse med personlig udvikling, rekruttering, medarbejderudvikling, karrierecaoching m.m.. Tolkning og formidling af resultaterne for enkeltpersoner og teams, herunder tilbagemelding på testpersoner. Certificeret ved Talents Unlimited.

Master Stresscoach (certifikat)

CCE-point givende speciale på Masterniveau. Teori, praksis og træning i håndtering af og forebyggelse af stress. Akkrediteret af International Coach Federation som kvalitetsstempel. Certificeret ved Sofia Manning.

Sofia Manning Coach (certifikat)

Teori, praksis og træning i den strukturerede coachingproces, samt JTI typemodel, livshjul, universelle indsigter, Big Mind m.m.. ACTP-akkrediteret af International Coach Federation med de allerhøjeste internationale kvalitetskrav. Certificeret ved Sofia Manning.

Coaching og konflikthåndtering (certifikat)

ECTS-point givende kursus ved Sofia Manning og Cph Business. Teori, træning og praksis i forståelse for, håndtering af og kommunikation i konflikter. Modul på Akademiuddannelsen i ledelse. Eksamineret ved Cph Business.

Jeg er ligeledes certificeret i forandringsledelse (ADKAR) ved Prosci.com, projekteledelse ved Implement Learning Institute, og Agil team- og procesledelse (Scrum Master) ved Scrum.org igennem Lean-agile.dk.

Oprindeligt er jeg finansuddannet (2005) gennem Amagerbanken og Finanssektorens Uddannelsescenter, og HD i finansiering (2009) ved Copenhagen Business School.

Mit fulde CV

Ring endelig på +45 41 93 99 98 hvis du vil vide mere om min baggrund, og ellers kan du se hele min baggrund min LinkedIn profil