Schenna Wetke Fogtmann hallgren

Jeg er din fortrolige og nærværende samarbejdspartner

Om mig – Schenna W. F. Hallgren

Lær mig at kende i dette (k)ærlige interview med Mental Vinder. Om passion, værdier, livskriser og stress. Om at turde tage en karrierepause og være nysgerrig på sig selv og andre.

Podcast interview med Mental Vinder d. 4. juli 2023

Min store passion er at hjælpe med at udvikle mennesker og i det ligger et stort ansvar og ønske om at gensidig respekt, åbenhed og nysgerrighed.

Jeg er 43 år, hustru og mor til to skønne børn. Mine vigtigste værdier er selvrespekt, åbenhed, nysgerrighed, glæde, samhørighed og selvstændighed – og det er med udgangspunkt i de værdier, jeg både arbejder og lever.

Jeg kan hjælpe dig til at være den leder du drømmer om, give dig guidance, idéer og værktøjer, fordi jeg

  • forstår hvad du som leder står i og hvad der kan forhindre dig i at være den leder du drømmer om
  • kender til lederes dilemmaer og møder dig med respekt og forståelse for dine udviklingsområder
  • selv har begået de typiske fejl mange ledere begår
  • har fundet balancen i at lede med både hjerne og hjerte
  • kender til udfordringerne i at gå fra kollega til chef

Jeg arbejder også frivilligt med børn og unge i idræt

Ved siden af mit virke som ledelsesrådgiver og coach, arbejder jeg som frivillig i Vindinge IF Badminton, ungdom. Her har jeg i mange år har undervist børn og unge i alderen 6-18 år og er ansvarlig for vores team af 10 trænere, samt bindeled til bestyrelsen, badminton Danmark og DGI.

Glæden ved at få flere børn og unge i bevægelse, at se dem udvikle sig og nå deres individuelle mål, er en stor motivator for mig.

Jeg har gjort karriere i den finansielle sektor, hvor jeg igennem 20 år har arbejdet med kommunikation, rådgivning, adfærd, kultur, forandringer og ledelse.

De mennesker jeg har arbejdet med spænder bredt fra landmænd, ejere af små virksomheder, projektdeltagere og rådgivere, til formuende privatpersoner, investorer og til c-level ledere.

Mine evner til at møde mennesker dér hvor de er, være nærværende, lyttende og oprigtigt interesseret i andres holdninger, har været én af grundstenene i min succes med relationer.

Skal vi tale sammen?

Jeg er klar til at hjælpe dig i mål – når som helst, hvor som helst

Bliv ringet op og få en uforpligtende snak om hvordan vi sammen kan få dig i mål med det du drømmer om. Ved du allerede nu, at vi to skal samarbejde, kan du booke en samtale med det samme.